Hoppa till sidans innehåll

Para-kurs


Träningsläger för pararyttare 19-20 Mars 2022

Målgrupp: För dig som vill börja tävla, eller redan är tävlingsryttare.

Paraprogram, special olympics eller ordinarie dressyrprogram.

Kom med egen häst, eller låna våra trevliga skolhästar.

Boende på anrika Vara Folkhögskola, helt anpassade rum med hög standard, god mat och fika.

Träningar och programridning på Vara Hästsportklubb. Nybyggd ridskola med fysiskt och kognetivt anpassade lokaler.

Pris: 1950 kr.

Pris  medföljande: 1000 kr.

Start lördag kl 10.00 Delar av programmet: 3 ridpass, varav 1 programträning för utbildad dressyrdomare med parautbildning.

Valbar teori om tävlingssystemet, licens och medicinskt kort, talangutvecklingsprogram. Föreläsningar om att sätta mål, hantera nervositet, mental träning.

Det går bra att komma kvällen innan, vid lång resväg, eller välja delar ur programmet, till exempel deltagande den ena dagen. Allt är coronaanpassat! Välkommen med anmälan och förfrågan till Ridskolan mejl This is a mailto link tele 0728597194

 

Alla som rider på ridskolan måste vara medlemmar + de som har ridhuskort. Medlemsavgiften 2021 är 325:- för junior tom 18 år, och 375:- för senior, vill hela familjen bli medlemmar kostar det 800:-. Är du inte medlem sen tidigare så ska du skicka mail till This is a mailto link där du anger ditt namn, personnummer, adress, mail, och telefonnummer och märker mailet med "Ny medlem". Avgiften skickas på faktura.  

 

"Kul att se den handikappsanpassade anläggningen som Vara Hästsportklubb har byggt upp. Helt fantastisk! Handikappridning handlar om att man ska må bra, det är rehabilitering. Därför är det så himmla kul att se vad ni gör här!" - Felicia Grimmanhag, Elitryttare i PARA-dressyr

Viktig information för dig som besöker anläggningen och ridskolans stallar. Vänligen läs och följ dessa rekomendationer för att förhindra smittspridning. 

 

Genom medlemskapet i Vara Hästsportklubb får du en olycksfallsförsäkring genom Svenska Ridsportförbundet.

Postadress:
Vara Hästsportklubb
Naum Blankgården 2
53494 Vara

Besöksadress:
Naum Blankgården 2
53494 Vara

Kontakt:
Tel: 0728597194
E-post: This is a mailto link

Se all info