Hoppa till sidans innehåll

Bokning av ridhuset


Bokning av ridhus/paddock/anläggning.

Bokning av ridhuset/paddock/anläggning görs via ridskolans mail på This is a mailto link och får en bekräftelse när bokningen är godkänt. 

Bokning som privat ryttare:

  • Bokning av halva ridhuset/paddock ska ske 7 dagar innan bokningsdagen.

Bokning som ridskoleaktivitet:

  • Bokning av halva ridhuset/paddock ska ske 2 dagar innan bokningsdagen.

Nya regler från 1/1 2022, så kan man ej boka hela ridhuset mellan perioden 1/11-30/4. Detta för att de som har köpt ridhuskort ska kunna nyttja sitt ridhuskort. Då vädret är sämre under denna period. 

Återbud på bokade tider

Återbud ska ske på vardagar (mån-fre) mellan 09.00-11.00 på mail, minst 2 dygn innan sin bokade tid för att inte vara betalningskyldig. 

Kontakt

Bokning av ridhuset Ridskolans kontor This is a mailto link
Felanmälan Hans Elfstrand 0706232449
Uppdaterad: 16 FEB 2021 11:44 Skribent: Carolin Vikman
E-post: Adressen Gömd

 

Alla som rider på ridskolan måste vara medlemmar + de som har ridhuskort. Medlemsavgiften 2021 är 325:- för junior tom 18 år, och 375:- för senior, vill hela familjen bli medlemmar kostar det 800:-. Är du inte medlem sen tidigare så ska du skicka mail till This is a mailto link där du anger ditt namn, personnummer, adress, mail, och telefonnummer och märker mailet med "Ny medlem". Avgiften skickas på faktura.  

 

"Kul att se den handikappsanpassade anläggningen som Vara Hästsportklubb har byggt upp. Helt fantastisk! Handikappridning handlar om att man ska må bra, det är rehabilitering. Därför är det så himmla kul att se vad ni gör här!" - Felicia Grimmanhag, Elitryttare i PARA-dressyr

Viktig information för dig som besöker anläggningen och ridskolans stallar. Vänligen läs och följ dessa rekomendationer för att förhindra smittspridning. 

 

Genom medlemskapet i Vara Hästsportklubb får du en olycksfallsförsäkring genom Svenska Ridsportförbundet.

Postadress:
Vara Hästsportklubb
Naum Blankgården 2
53494 Vara

Besöksadress:
Naum Blankgården 2
53494 Vara

Kontakt:
Tel: 0728597194
E-post: This is a mailto link

Se all info