Hoppa till sidans innehåll

Ridhusschema


Välkomna till Assemblinhallen!

Välkomna att rida i ridhuset. När ridhuset ej är bokat (se kalendern nedan) är ridhuset öppet att rida i kl 05.00-23.00.
För dig som inte är medlem sker ridning på egen risk.
Observera att Ridskolestallets öppettider är 9-21.30, rider du senare än 21.30 vänligen besök ej stallarna. Och hästar som inte är uppstallade på anläggningen får inte vistas i stallarna!

Fri tid Fri tid är tider som ej är bokningsbara, då är halva ridhuset öppet för alla med egen häst som vill rida. Med ridhuskort är det gratis, utan ridhuskort kostar det 100:-/ekipage. Varannan onsdag är det dressyrträning, då är halva ridhuset öppet för lugnare ridning, hoppning, longering eller tömkörning är då ej tillåten. Tränande ekipage ges företräde.

Vilken sida av ridhuset betydelse (se anläggnings skiss här nedaför):

1: = Häst/Café delen
2: = Ponny/hinder delen
1:2 = Hela ridhuset.

Är hela anläggningen bokad, så står det 1:2 + A. (A=Anläggning).

Står det speciall (tex, 1: Lektion - Vuxen speciall), så använder de sig av mer än halva ridbanan. Men man är välkommen att rida där, men att man har ett förståelse att de använder mer än halva ridbanan till deras lektioner.

 

Anläggningsskiss

Lite bra att veta, de två stora portarna är endast öpningsbara från insidan, brevid port 2 finns en dörr. Port 1 når man om man går via läkarens gång på kortsidan.
Vänligen släck om du är sist. Självklart mockar man efter sin egen häst i både ridhus och på parkering. Välkomna!

Uppdaterad: 02 FEB 2019 11:07 Skribent: Hans Elfstrand
E-post: Adressen Gömd

 

Alla som rider på ridskolan måste vara medlemmar + de som har ridhuskort. Medlemsavgiften 2021 är 325:- för junior tom 18 år, och 375:- för senior, vill hela familjen bli medlemmar kostar det 800:-. Är du inte medlem sen tidigare så ska du skicka mail till This is a mailto link där du anger ditt namn, personnummer, adress, mail, och telefonnummer och märker mailet med "Ny medlem". Avgiften skickas på faktura.  

 

"Kul att se den handikappsanpassade anläggningen som Vara Hästsportklubb har byggt upp. Helt fantastisk! Handikappridning handlar om att man ska må bra, det är rehabilitering. Därför är det så himmla kul att se vad ni gör här!" - Felicia Grimmanhag, Elitryttare i PARA-dressyr

Viktig information för dig som besöker anläggningen och ridskolans stallar. Vänligen läs och följ dessa rekomendationer för att förhindra smittspridning. 

 

Genom medlemskapet i Vara Hästsportklubb får du en olycksfallsförsäkring genom Svenska Ridsportförbundet.

Postadress:
Vara Hästsportklubb
Naum Blankgården 2
53494 Vara

Besöksadress:
Naum Blankgården 2
53494 Vara

Kontakt:
Tel: 0728597194
E-post: This is a mailto link

Se all info