Hoppa till sidans innehåll

Medlemsträningar onsdagar


Onsdagar är de dagar då ridhuset är tillfogande för dressyr och hoppträning. Ojämna veckor sker hoppning mellan tiderna 18:00-21:00 på hela ridbanan och jämna veckor sker dressyr mellan tiderna 16:00-21:00 på halva ridbanan.

För att delta i medlemsträningar skall man vara medlem i Vara Hästsportklubb och ha ridhuskort.

50:- / gång tillkommer för ridhusbokning och betalas av föreningen till dig som är medlem och inte löst licens för annan förening

I dagsläget har vi dessa tränare:

DRESSYR för Johan Lundgren

Onsdagar jämna veckor. Kostnad: 450 kr + ridhushyra 

Johan Lundgren är själv tävlingsryttare på Grand Prix-nivå och har ridit SM finalen flera år i rad. Han beskriver sig själv på sin hemsida så här:

"Jag har själv vunnit upp till Intermediaire 1 och utbildat flera hästar i grand prix-rörelserna under årens lopp. Sporten blir bara roligare med åren! Viljan att se människor utvecklas är det som driver mig i livet. Som tränare har jag därför lätt för att vara engagerad, entusiastisk och fokuserad i varje ekipage. Min absolut sämsta sida är att jag är precis kass på att ge upp:) Arbetar också med mental träning, både själv och med mina ryttare. Om du kan välja att vara nervös inför och under en dressyrtävling (som ändå ingen tittar på) kan du ju lika gärna välja att vara lugn - frågan är bara hur?"


All information och frågor görs till Emelie Johansson 0703543443

Hoppning för Sten Lindgren

Onsdagar ojämna veckor. Kostnad: 300 kr + ridhushyra (betalas periodsvis) Sten Lindgren är auktoriserad B-tränare i hoppning, A-Domare i unghästbedömning, A-banbyggare, Ridinstruktörskurs 2 och har erfarenhet tom. svår klass i hoppning.


Vill du också vara med och träna? Håll utkik på instagram och facebook för anmälan.

Lagträning div.

Lagträning ska bokas till ridskolan. Tävlingsektionen ansvara för de som skall tävla i div och tävlingsektionen anmäler till ridskolan om bokning för respektive tränare. 

Uppdaterad: 02 FEB 2019 11:08 Skribent: Hans Elfstrand
E-post: Adressen Gömd

 

Alla som rider på ridskolan måste vara medlemmar + de som har ridhuskort. Medlemsavgiften 2021 är 325:- för junior tom 18 år, och 375:- för senior, vill hela familjen bli medlemmar kostar det 800:-. Är du inte medlem sen tidigare så ska du skicka mail till This is a mailto link där du anger ditt namn, personnummer, adress, mail, och telefonnummer och märker mailet med "Ny medlem". Avgiften skickas på faktura.  

 

"Kul att se den handikappsanpassade anläggningen som Vara Hästsportklubb har byggt upp. Helt fantastisk! Handikappridning handlar om att man ska må bra, det är rehabilitering. Därför är det så himmla kul att se vad ni gör här!" - Felicia Grimmanhag, Elitryttare i PARA-dressyr

Viktig information för dig som besöker anläggningen och ridskolans stallar. Vänligen läs och följ dessa rekomendationer för att förhindra smittspridning. 

 

Genom medlemskapet i Vara Hästsportklubb får du en olycksfallsförsäkring genom Svenska Ridsportförbundet.

Postadress:
Vara Hästsportklubb
Naum Blankgården 2
53494 Vara

Besöksadress:
Naum Blankgården 2
53494 Vara

Kontakt:
Tel: 0728597194
E-post: This is a mailto link

Se all info