Hoppa till sidans innehåll
Foto: CAMILLA FLOBERG

Vara Ridskola AB


 

Vara Hästsportklubb bedriver sin verksamhet genom Vara Ridskola AB 

Vara Ridskola AB ägs till 100% av Vara Hästsportklubb och lyder under VHSKs verksamhetsplan.  Ridskolan har tre ledord; glädje, gemenskap och kunskap. Utifrån dessa arbetar vi för att bedriva en inkluderande häst- och ridverksamhet där alla kan ta del av det gemensamma intresset - hästen! Föreningens värdegrund skapar en tillåtande miljö för alla i de olika delarna i verksamheten: ridskola, träning och tävling! Ridskolan har som mål att bli bäst i Sverige på verksamhet för ryttare och kuskar med funktionsnedsättning. Vi arbetar efter Svenska Ridsportförbundets utbildningstrappa med märkestagning, utbildad personal och kvalitetssäkring. 

Öppettider:

Vardagar: 9:00-21.30

Lördagar: 8.00 - 14:00 (21:30 för inackorderingar)

Söndagar: Öppet vid aktivitet (8:00-21:30 för inackorderingar)

Information och anmälan till ridskolan 0728597194. Får du ej svar  rekommenderar vi att du skickar ett sms.   

Uppdaterad: 02 FEB 2019 11:08 Skribent: Hans Elfstrand
E-post: Adressen Gömd

 

Alla som rider på ridskolan måste vara medlemmar + de som har ridhuskort. Medlemsavgiften 2021 är 325:- för junior tom 18 år, och 375:- för senior, vill hela familjen bli medlemmar kostar det 800:-. Är du inte medlem sen tidigare så ska du skicka mail till This is a mailto link där du anger ditt namn, personnummer, adress, mail, och telefonnummer och märker mailet med "Ny medlem". Avgiften skickas på faktura.  

 

"Kul att se den handikappsanpassade anläggningen som Vara Hästsportklubb har byggt upp. Helt fantastisk! Handikappridning handlar om att man ska må bra, det är rehabilitering. Därför är det så himmla kul att se vad ni gör här!" - Felicia Grimmanhag, Elitryttare i PARA-dressyr

Viktig information för dig som besöker anläggningen och ridskolans stallar. Vänligen läs och följ dessa rekomendationer för att förhindra smittspridning. 

 

Genom medlemskapet i Vara Hästsportklubb får du en olycksfallsförsäkring genom Svenska Ridsportförbundet.

Postadress:
Vara Hästsportklubb
Naum Blankgården 2
53494 Vara

Besöksadress:
Naum Blankgården 2
53494 Vara

Kontakt:
Tel: 0728597194
E-post: This is a mailto link

Se all info