Hoppa till sidans innehåll

Personal


Personal

Sandra Frisell - Ridskolechef

Sandra är 38 år gammal, har jobbat tidigare på göteborgs fältrittklubb och jönköpings fältrittklubb pch har suttit i göteborgs och bouläns ridsportförbund styrelsen. Är utbildad till hippolog år 2007-2009, SRL 3. 
Har en häst hemma som är under utbildning. 


   

Carolin Vikman - Stallansvarig.

Carolin är hela 27 år gammal och har jobbar med hästar sen hon gick ut på gymnasiet år 2013.
Carolin är diplomerad hästskötare i grunden och är idag examinerad unghästutbildare. Har sin egna häst uppstallad på ridskolan, hästen Gypsy som hon köpte av ridskolan. 
Ser ni Carolin i stallet så tveka inte att fråga henne om hjälp. 
11193208_983887641622133_774073457_n.jpg

Lovisa Wahlin Eriksson - Stalltjänst och ridlärare

Lovisa är vårat senaste tillskott och började hos oss i september 2021. Hon har många års erfarenhet av hästar och har tävlat upp till 1.30 i hoppning. Hon har fem egna hästar tillsammans med sin syster varav fyra är egna uppfödningar. Hon har själv varit med och ridit in och utbildat dessa. Nu siktar hon på att utbilda sig till ridlärare och i framtiden till C-tränare i hoppning.

Martita Matsson - PARA ansvarig och ridlärare.


Jag har jobbat på ridskola sedan 1984. Haft alla typer av ridlektioner.

Brinner för ridning för pararyttare, och är ansvarig för dnna verksamheteni Västergötlands ridsportförbund.

Är överdomare i dressyr och hoppning, A-domare i hoppning och inverkansridning. Grönt kort-utbildare och basutbildare i distriktet.

Har lektioner torsdag eftermiddag.

Charlotte Wångstedt - Ridlärare

Charlotte har ridlektioner hos oss på tisdagar. Annars arbetar hon som tränare och tidlärare på andra ridskolor och som privattränare främst i Göteborgsområdet. Charlotte är även till yrket fotograf och utbildad lärare och förskollärare tom årskurs 6. Hon bor i Nödinge, strax utanför Göteborg med sin familj som består av hennes man, 13-åriga son och många olika djur. Charlotte är i grunden hoppryttare och har tävlat många år i både banhoppning och terräng. Hon tycker också att det är extra roligt att komma till Vara och hålla lektioner då detta varit hennes tävlingsklubb när hon var yngre och har bl a ridit hoppallsvenskan div 1 för Vara i flera år.

Uppdaterad: 02 APR 2019 09:22 Skribent: Emelie Johansson
E-post: Adressen Gömd

 

Alla som rider på ridskolan måste vara medlemmar + de som har ridhuskort. Medlemsavgiften 2021 är 325:- för junior tom 18 år, och 375:- för senior, vill hela familjen bli medlemmar kostar det 800:-. Är du inte medlem sen tidigare så ska du skicka mail till This is a mailto link där du anger ditt namn, personnummer, adress, mail, och telefonnummer och märker mailet med "Ny medlem". Avgiften skickas på faktura.  

 

"Kul att se den handikappsanpassade anläggningen som Vara Hästsportklubb har byggt upp. Helt fantastisk! Handikappridning handlar om att man ska må bra, det är rehabilitering. Därför är det så himmla kul att se vad ni gör här!" - Felicia Grimmanhag, Elitryttare i PARA-dressyr

Viktig information för dig som besöker anläggningen och ridskolans stallar. Vänligen läs och följ dessa rekomendationer för att förhindra smittspridning. 

 

Genom medlemskapet i Vara Hästsportklubb får du en olycksfallsförsäkring genom Svenska Ridsportförbundet.

Postadress:
Vara Hästsportklubb
Naum Blankgården 2
53494 Vara

Besöksadress:
Naum Blankgården 2
53494 Vara

Kontakt:
Tel: 0728597194
E-post: This is a mailto link

Se all info