Hoppa till sidans innehåll

Betty's Mirakel (Prinsen)


Ridskolan fick en riktig överraskning en lördags morgon år 2021, då stod det helt plötsligt ett föl i Bettys box, vi va chockade och glada över överraskningen.
Vi har tagit beslutet att han ska få stå kvar hos oss och bli våran framtida ridskolehäst! Nu i sommar ska han få leka med jämn gammla kompisar på bete med sin mor och växa till sig och bli en stor och stark pojke. 

Men vi behöver såklart hjälp från er för att kunna behålla kvar honom, så vi har startat ett eget konto till honom där ni kan få skicka in ett bidrag för hans "skolgång".

Ni kan swisha till 1235160668 och även följa hans år på hans egna instagram BettysMirakel21.

Uppdaterad: 03 MAJ 2021 11:08 Skribent: Carolin Vikman
E-post: Adressen Gömd

 

Alla som rider på ridskolan måste vara medlemmar + de som har ridhuskort. Medlemsavgiften 2021 är 325:- för junior tom 18 år, och 375:- för senior, vill hela familjen bli medlemmar kostar det 800:-. Är du inte medlem sen tidigare så ska du skicka mail till This is a mailto link där du anger ditt namn, personnummer, adress, mail, och telefonnummer och märker mailet med "Ny medlem". Avgiften skickas på faktura.  

 

"Kul att se den handikappsanpassade anläggningen som Vara Hästsportklubb har byggt upp. Helt fantastisk! Handikappridning handlar om att man ska må bra, det är rehabilitering. Därför är det så himmla kul att se vad ni gör här!" - Felicia Grimmanhag, Elitryttare i PARA-dressyr

Viktig information för dig som besöker anläggningen och ridskolans stallar. Vänligen läs och följ dessa rekomendationer för att förhindra smittspridning. 

 

Genom medlemskapet i Vara Hästsportklubb får du en olycksfallsförsäkring genom Svenska Ridsportförbundet.

Postadress:
Vara Hästsportklubb
Naum Blankgården 2
53494 Vara

Besöksadress:
Naum Blankgården 2
53494 Vara

Kontakt:
Tel: 0728597194
E-post: This is a mailto link

Se all info