Hoppa till sidans innehåll

Styrelse & sektioner


Styrelse i Vara Hästsportklubb 2020

Ordförande

Hans Elfstrand

Ledamöter:

Gunnar Wångstedt 
Therese Westlin - sekr
Emma Burton - ledarmot
Rune Fridén - kassör'
Mia Forsling -vorf

 

Ersättare:

Amanda Selström

Tävlingssektionens representant:

Emelie Johansson

Ungdomssektionens representant:

Birna Steinsson

Vår vision (i korta drag)

På anläggningen vill Vara Hästsportklubb bedriva en föredömlig verksamhet för ridsporten baserad på kompetens och kvalitet. Del av den verksamheten är en ridskola för alla med en bred barn och ungdomsverksamhet samt en utvecklad verksamhet för ryttare med funktionsnedsättning. Ridskoleverksamheten skall baseras på ett respektfullt bemötande och individanpassade lösningar som tillsammans med en bred kompetens och ett välutbildat hästmaterial skall vara ett föredöme inom ridsporten. Föreningen välkomnar alla ryttare oavsett ålder och mål med sin ridning. 

Tävlingar ska hållas i grenar kopplade till Svenska Ridsportförbundet. Ledord inom tävlingsverksamheten skall vara bemötande, säkerhet samt prestation framför resultat. Vi vill bedriva en tävlingsverksamhetsom med välorganiserade tävlingar på banor med bra underlag. För att öka bredden inom ridsporten i Vara kommun kommer Vara Hästsportklubb att arbeta aktivt för att koppla andra föreningar och verksamheter till anläggningen. 

Uppdaterad: 02 FEB 2019 11:00 Skribent: Hans Elfstrand
E-post: Adressen Gömd

 

Alla som rider på ridskolan måste vara medlemmar + de som har ridhuskort. Medlemsavgiften 2021 är 325:- för junior tom 18 år, och 375:- för senior, vill hela familjen bli medlemmar kostar det 800:-. Är du inte medlem sen tidigare så ska du skicka mail till This is a mailto link där du anger ditt namn, personnummer, adress, mail, och telefonnummer och märker mailet med "Ny medlem". Avgiften skickas på faktura.  

 

"Kul att se den handikappsanpassade anläggningen som Vara Hästsportklubb har byggt upp. Helt fantastisk! Handikappridning handlar om att man ska må bra, det är rehabilitering. Därför är det så himmla kul att se vad ni gör här!" - Felicia Grimmanhag, Elitryttare i PARA-dressyr

Viktig information för dig som besöker anläggningen och ridskolans stallar. Vänligen läs och följ dessa rekomendationer för att förhindra smittspridning. 

 

Genom medlemskapet i Vara Hästsportklubb får du en olycksfallsförsäkring genom Svenska Ridsportförbundet.

Postadress:
Vara Hästsportklubb
Naum Blankgården 2
53494 Vara

Besöksadress:
Naum Blankgården 2
53494 Vara

Kontakt:
Tel: 0728597194
E-post: This is a mailto link

Se all info