Hoppa till sidans innehåll

Ungdomssektionen


Vi i Us jobbar för att alla unga i föreningen ska känna en delaktighet och skapa en samhörighet bland barn och ungdomar på Vara Ridskola och känna att stallet är en plats man kan komma till efter skolan och känna en trygghet. 

Vi i US anordnar aktiviteter för barn och ungdomar, allt från Pay and Jump/Ride till filmkvällar i stallet. 
US har en tavla i stallet där det finns info om kommande aktiviteter som man kan se och anmäla sig till. 

UngdomSektionens mål är att alla elever på Ridskolan ska känna sig välkomna och att dom tillsammans bidrar med glädje och gemenskap och det viktigaste av allt att ha öppna armar för lärodom. 

Vill du veta mer så finns dom på instagram att besöka, vhsk_us 

Uppdaterad: 22 DEC 2020 11:11 Skribent: Carolin Vikman
E-post: Adressen Gömd

 

Alla som rider på ridskolan måste vara medlemmar + de som har ridhuskort. Medlemsavgiften 2021 är 325:- för junior tom 18 år, och 375:- för senior, vill hela familjen bli medlemmar kostar det 800:-. Är du inte medlem sen tidigare så ska du skicka mail till This is a mailto link där du anger ditt namn, personnummer, adress, mail, och telefonnummer och märker mailet med "Ny medlem". Avgiften skickas på faktura.  

 

"Kul att se den handikappsanpassade anläggningen som Vara Hästsportklubb har byggt upp. Helt fantastisk! Handikappridning handlar om att man ska må bra, det är rehabilitering. Därför är det så himmla kul att se vad ni gör här!" - Felicia Grimmanhag, Elitryttare i PARA-dressyr

Viktig information för dig som besöker anläggningen och ridskolans stallar. Vänligen läs och följ dessa rekomendationer för att förhindra smittspridning. 

 

Genom medlemskapet i Vara Hästsportklubb får du en olycksfallsförsäkring genom Svenska Ridsportförbundet.

Postadress:
Vara Hästsportklubb
Naum Blankgården 2
53494 Vara

Besöksadress:
Naum Blankgården 2
53494 Vara

Kontakt:
Tel: 0728597194
E-post: This is a mailto link

Se all info